Sklep z bielizną
damską i męską

Szanowni Klienci:

Pracujemy w godzinach:
Pn.-Pt.: 10:00-19:30
Sobota: 10:30-15:00

Serdecznie zapraszamy !























Polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.), oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (tzw. RODO). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu. Administratorem bazy danych osobowych jest Bra-Shop Anna Wilk-Maciejewska, z siedzibą we Wrocławiu, ul.Hubska 76B, zwany dalej Sklepem.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane i przechowywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i odpowiadają za poprawę wydajności i szybkości działania (ładowania się) stron www, a także dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Oprogramowanie sklepu zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu i zawierają głównie informacje o nowościach lub realizacji indywidualnych zamówień.

Zebrane dane osobowe są przetwarzane w następującym zakresie:

  • odpowiedzi na zadane przez klientów pytania (zarówno przez formularz na stronie www, jak i przesłane przez facebook lub na adres e-mail);
  • monitoring wizyjny w sklepie (dane przechowywane przez 14 dni);
  • realizacja indywidualnych zamówień i powiadomienie o przyjściu nowości;
  • realizacja procesu realizacji rękojmi / reklamacji zgodnie z przepisami Kodeksu Cywilnego i Ustawy o prawach konsumentów;
  • realizacja procesów rekrutacji nowych pracowników.
Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@bra-shop.pl bądź telefonicznie pod numerem 609654859